Teknisk projektledare inom elbilsladdning till startup-bolaget AutoCharge!

Elbilsladdning och laddinfrastrukturen växer i en rasande fart både i Sverige och globalt. Vi på AutoCharge är med på denna resa och förser våra framåtsträvande kunder med att etablera laddstationer så att Sveriges laddnätverk växer och gör det enkelt för elbilsägare att ladda sina elbilar. För att hinna med den tillväxtresa som nu pågår behöver vi stärka upp teamet med en teknisk projektledare i Norrköping.

I din roll som teknisk projektledare kommer du att arbeta varierat med många kontaktytor. Du kommer att arbeta tätt med AutoCharges säljare, kunder och underentreprenörer. I tjänsten ingår att självständigt planera och driva nya ladd-projekt, underhålla befintliga anläggningar samt hantera supportärenden som kan uppstå.
Vi tror du kommer vara lyhörd gentemot våra kunder och deras behov och även driva merförsäljningen till våra redan etablerade projekt. Som det startup-bolaget AutoCharge är kommer du vara behjälplig vid alla utmaningar som kan tänkas uppstå. Med engagemang, kreativitet och lagarbete kommer vi tillsammans kunna tackla framtidens utmaningar. Kom och var med på vår tillväxtresa!

Du erhåller:

 • En flexibel tjänst i en startup där du ges möjlighet att påverka din tjänst och företagets fortsatta utveckling i en snabbt växande bransch med stort miljötänk.
 • En arbetsplats med stark laganda och innovativa arbetssätt. Där en rolig, personlig och god arbetskultur står i fokus.

Tjänsten innebär:

Projektledning och ansvar för hela projekt från tidsplanering till kvalité och arbetsmiljö. Du kommer planera, strukturera och organisera projekten som vi erhåller vilket innebär att du kommer:

 • Ha kontakt med kunder, underentreprenörer och samarbetspartners.
 • Finna installatörer och sköta upphandlingar.
 • Hantera kalkyl- och offertarbete.
 • Ansvara för materialinköp till projekt.
 • Samordna projektet för underleverantörer.
 • Samarbeta tätt med säljare och kunder.
 • Driva merförsäljning gentemot etablerade kunder

Vi söker dig som:

 • Har utbildning inom elteknik, har några års erfarenhet inom el-entreprenader eller som har bakgrund som elektriker.
 • Arbetar organiserat och strukturerat för att uppnå högsta möjliga leverans för våra kunder.
 • Är en utåtriktad, driven och kreativ person som uppskattar många kontaktytor och gillar att arbeta självständigt för att driva arbetet framåt.
 • Har affärstänk och är lyhörd gentemot våra kunder samt innehar ett resultat- och serviceinriktat arbetssätt.
 • Vill vara med på en tillväxtresa inom elbilladdning och bidra till bolagets fortsatta framgång.

Här ges du en möjlighet att få vara med och påverka AutoCharges fortsatta arbete och tillväxt.

Vilka är AutoCharge?

Vi är en oberoende ladd-operatör inom elbilsladdning för företag och bostadsrättsföreningar. Vår vision är att det varken ska vara krångligt, dyrt eller otillgängligt för personer med elbil att ladda sina bilar. Oavsett om det är er bostadsrättsförening eller företag som vill ha laddstationer har vi en lösning som är smart, smidigt och anpassad efter er. Vi hjälper våra kunder med hela processen, från ansökan för klimat-bidrag till installation, debiteringslösning och övervakning och du som kund har en nära personlig kontakt med oss genom hela projektets gång.

Vi är verksamma i hela Sverige och vårt huvudkontor finner du i Norrköping där vi sitter i nyrenoverade lokaler med gott kaffe och närhet till E4:an.

Denna rekrytering sker löpande och för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Albin på 010-58 59 081. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag med CV och personligt brev till: albin.ryd@autocharge.se.

Letar du efter ett grönt alternativ?

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!