Privat

Privat

Smart helhetslösning för privatpersoner

Med vår sömfria helhetslösning för privatpersoner har det aldrig varit enklare att installera EU-godkänd laddbox i ditt hem. Med certifierade partner-installatörer över hela landet kan vi garantera en trygg och säker installation av din laddbox.

I Helhetslösningen ingår:

 •    HALO Wallbox™
 •    Montering av HALO på önskad plats.
 •    Inkoppling i befintlig el-central.
 •    Driftsättning och avprovning.

HALO Wallbox™

Den nya uppdaterade HALO Wallbox från marknadsledande Charge Amps levereras med en mycket tilltalande design och i yttersta framkant vad gäller teknik och mjukvara. Perfekt för det smarta hemmet eller arbetsplatsen.

 • Laddeffekt:3,7 kW(1-fas, 16A) alt. 11kW(3-fas, 16A)
 • Kan nyttjas av alla laddbara bilar på marknaden
 • Vanligt vägguttag för t.ex. motor- eller kupévärmare
 • Smart timer- och låsfunktion för en enklare vardag
 • Uppkopplingsbar via WIFI för full kontroll över din HALO.
 • LED-belysning
 • Framtagen och tillverkad i Sverige
 • Integrerad likströmsdetektor (DC-skydd)
 • Godkänd för utomhusbruk (IP66)
 • 3 år garanti

  Kostnadfri molntjänst till din HALO.

Ladda-hemma-stödet

Via Ladda hemma stödet får du som privatperson 50% av den totala kostnaden (laddbox + installation) i statligt bidrag när du installerar laddbox i din villa. Maximalt 10 000 kr i stöd per fastighet. Ansökan skickas in via Naturvårdsverkets e-tjänst efter att installationen är färdigställd.

Så går det till:
Du beställer en HALO Wallbox inkl installation via vårt kontaktformulär (glöm inte att skriva om det är HALO 3,7kW eller 11kW du önskar beställa). Vi installerar laddboxen i din bostad och när installationen är färdigställd får du en faktura från oss på laddstation + installation. När fakturan är betald söker du bidrag på 50% av fakturans totalbelopp via Naturvårdverkets e-tjänst. Ca 14 dagar efter att ansökan är inskickad och godkänd få du tillbaka 50% av fakturans totalbelopp till ditt bankkonto.

JUST NU!
Pris inklusive installation:

HALO Wallbox 3,7 kW – 14 790kr  14 290kr inkl. moms. (7 145kr efter Ladda-hemma-stödet)
HALO Wallbox 11 kW – 15 990kr  15 290 kr inkl. moms. (7 645kr efter Ladda-hemma-stödet)


Kontakta oss för beställning!

Förutsättningar för installationspris:
I det fasta installationspriset ingår alltid 5m 3-faskabel mellan befintlig el-central och laddbox. Behövs ytterligare kabel debiteras kunden 249 kr/m. Installationspriset kräver en plan vertikal väggyta för monteringen av din HALO och inget markarbete ingår i priset. Priset förutsätter också att det finns plats i befintlig el-central och el-anläggningen är skyddad av jordfelsbrytare Typ A.

Referenser:

Torbjörn, Hammarö

”Jag kontaktade AutoCharge och blev uppringd nästa dag, dom erbjöd mig sömlös tjänst med laddningsbox (en Halo Charge Amp), el-installation av en riktigt duktig elektriker och sedan fakturan till mitt leasingbilsföretag där kostnaderna för boxen belastar bilens leasing. Det enda jag behövde göra var att söka kontakt med AutoCharge och möta upp elektrikern på avtalad tid, resten skötte AutoCharge.”

Patrik, Linköping

”Vi köpte laddbox (Garo glb) och installation genom AutoCharge. Allt funka väldigt bra och vi fick hela kostnaden på samma faktura som vi sedan kunde söka bidrag på.”

Per, Stockholm

”Efter ett mail till AutoCharge tog de kontakt med mig och rekommenderade laddboxen HALO Wallbox till min villa. De gav även fast pris på installation och fixade med elektriker som kontaktade mig för bokning av tid två veckor efter. Snabbt och smidigt!”

TOP