Privat

Privat

Ladda-hemma-stödet
För att få fler att välja hållbara transportmedel har regeringen beslutat om att införa ett ladda-hemma-stöd för privatpersoner som installerar laddare för el- och hybridbilar. Det nya bidraget träder i kraft första februari 2018, men gäller för laddare som installerats från och med årsskiftet.

Stödet i korthet:

  • Stödet täcker upp till 50% av investeringskostnaden.
  • Max 10 000kr per fastighet.
  • Stödet täcker kostnaden för både laddstationen och installationen.
  • Stödet söks efter att laddstationen är installerad.

Vår helhetslösning
Vi på AutoCharge har självklart tagit fram en helhetslösning för ladda-hemma-stödet där allt är inkluderat. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för er att köra elbil.

Helhetslösningen innefattar:

  • Laddstation, HALO Wallbox 2.0.
  • Komplett installation av er laddstation.
  • Hjälp med ansökan för ladda-hemma-stödet.

Självklart till ett fast pris för er som privatperson.

Kontakta oss för att ta del av erbjudandet!

Referenser:

Torbjörn, Hammarö

”Jag kontaktade AutoCharge och blev uppringd nästa dag, dom erbjöd mig sömlös tjänst med laddningsbox (en Halo Charge Amp), el-installation av en riktigt duktig elektriker och sedan fakturan till mitt leasingbilsföretag där kostnaderna för boxen belastar bilens leasing. Det enda jag behövde göra var att söka kontakt med AutoCharge och möta upp elektrikern på avtalad tid, resten skötte AutoCharge.”

Patrik, Linköping

”Vi köpte laddbox (Garo glb) och installation genom AutoCharge. Allt funka väldigt bra och vi fick hela kostnaden på samma faktura som vi sedan kunde söka bidrag på.”

Per, Stockholm

”Efter ett mail till AutoCharge tog de kontakt med mig och rekommenderade laddboxen HALO Wallbox till min villa. De gav även fast pris på installation och fixade med elektriker som kontaktade mig för bokning av tid två veckor efter. Snabbt och smidigt!”

TOP