fbpx

Om oss

AutoCharge – Smart elbilsladdning, för alla!

Sverige har en vision om att ha en helt fossiloberoende fordonsflotta år 2030. Detta innebär att över fem miljoner fordon behöver kunna drivas av fossilfria alternativ och vi på AutoCharge ser el som det självklara valet av bränsle. Med förnybar energi från sol, vind och vatten kan vi tillsammans påbörja omställningen mot en mer hållbar och miljövänlig värld.

Vår vision är att elbilsladdning varken ska vara krångligt eller dyrt och alla ska ha tillgång till laddstation både vid sitt hem och arbete. Tillsammans med våra partners har vi underlättat ägandet av elbil över hela landet under många års tid. Oavsett om du är privatperson som önskar installera laddbox vid din villa eller representerar ett företag eller bostadsrättsförening har vi en helhetslösning som passar er.

När ni lämnar över ansvaret till oss på AutoCharge garanterar vi inte bara er en personlig kontakt och service. Våra engagerade medarbetare kommer alltid finnas nära till hands även när installationen är färdigställd. Detta för att ni ska känna er helt trygga med ert val av leverantör.

Läs gärna mer om våra kompletta helhetslösningar för bostadsrättsföreningar, företag och villa under varje specifik flik. Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om våra produkter och tjänster.

Hur kan vi hjälpa Er?

Varför AutoCharge?

Personligt!

Vi jobbar alltid med personlig kontakt mellan oss och våra kunder.

Rikstäckande!

Vi utför ladd-projekt över hela landet.

Oberoende!

Vi är ej knutna till någon specifik tillverkare.

En kontakt!

Vi löser HELA ert ladd-projekt från start till mål.

Möt AutoCharge Team

autocharge-55

Robert Andersson

Sälj / Projektsamordnare

autocharge-54

Albin Ryd

Sälj / Projektsamordnare

autocharge-71

Emil Hallenfors Edelönn

Teknisk projektledare

autocharge-53

Annika Eklund

Administration / Marknadsstrateg

autocharge-56

Johan Lindberg

Teknisk konsult

autocharge-57

Vår nästa medarbetare?

Sälj /projeksamordnare

Letar du efter ett grönt alternativ?

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!

Letar du efter ett grönt alternativ?

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!

Autocharge blir Opigo!

Den första januari i år gick AutoCharge Sverige AB och Opigo AB samman. Sammanslagningen innebär att två snabbt växande företag inom elbilsladdning nu tillsammans får en ännu starkare position på marknaden. Hela AutoCharges organisation, avtal, garantier och affärsförslag/offerter har tagits över av Opigo AB.

Har ni några frågor kring sammanslagningen eller elbilsladdning går det bra att ta kontakt med er tidigare kontakt på AutoCharge (numera på Opigo), alternativt klicka på knappen nedan för att läsa mer på Opigos hemsida.