fbpx

Laddstationen AURA

Laddstationen AURA från svenska laddstationstillverkaren Charge Amps är en komplett laddstation med dubbla typ 2-uttag vilket möjliggör laddning av två elbilar samtidigt. AURA har all teknik integrerat i laddstationen som tex jordfelsbrytare, likströmsdetektering (DC-skydd), modem för SIM-uppkoppling via 4G, etc. Detta medför att laddstationen är väldigt enkel och kostnadseffektiv att installera.

Förberedd för framtiden

AURA är kompatibel att ladda två bilar samtidigt med upp till 22kW per ladduttag. Laddaren är även förberedd för ISO15118 vilket möjliggör V2G-laddning (vehicle-to-grid) som i framtiden kommer innebära att man kommer att kunna använda elbilen som energilagring i sin fastighet.

Användningsområden

Laddstationen AURA passar perfekt för elbilsladdning hos bostadsrättsföreningar och företag. AURA karar av det svenska klimatet och kan installeras både inomhus samt ute. Laddaren kan monteras både på vägg och stolpe. Oavsett om era parkeringsplatser är offentliga eller privata så passar AURA för ändamålet.

Specifikationer 
Laddström6-32A, 1-fas eller 3-fas per uttag.
Drifttemperatur-30° till +45°C
LaddstandardMode 3
Ladduttag2st Typ 2-uttag
IP-klassIP 55
IK-klassIK 10
Energimätare Inbyggd (godkänd för bidrag via Naturvårdsverket).
MaterialTillverkad av återvunnen aluminium.

Vill ni installera Laddstationen AURA vid ert företag eller i er bostadsrättsförening?

Kontakta oss på AutoCharge så hjälper vi er från start till mål!

Letar du efter ett grönt alternativ?

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!

Autocharge blir Opigo!

Den första januari i år gick AutoCharge Sverige AB och Opigo AB samman. Sammanslagningen innebär att två snabbt växande företag inom elbilsladdning nu tillsammans får en ännu starkare position på marknaden. Hela AutoCharges organisation, avtal, garantier och affärsförslag/offerter har tagits över av Opigo AB.

Har ni några frågor kring sammanslagningen eller elbilsladdning går det bra att ta kontakt med er tidigare kontakt på AutoCharge (numera på Opigo), alternativt klicka på knappen nedan för att läsa mer på Opigos hemsida.