Köp- och leveransvillkor

Garanti

Garanti - för din trygghet

Vi på AutoCharge erbjuder alltid minst 2 års garanti på våra laddstationer och laddkablar. På våra produkter från Charge Amps har vi en förlängd garantitid på hela 3 år. Garantitiden börjar gälla från och med det datum då varan mottagits av kunden. Vid eventuella fel på produkten ska kunden bevisa produktionsfel för att garantin ska gälla. Garantin gäller ej om varan har används vårdslöst eller ej installerats av behörig elektriker.

Priser & betalning

Alla varor anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive avgifter, moms och frakt. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalsätt. I vår webbshop kan ni betala med de ledande kreditkorten som Visa, Mastercard med flera.

Frakt

Frakt & Leverans

I vår webbshop har du alltid fri frakt över hela Sverige! 

Leveranstiden som anges i kundvagnen under respektive produkt är preliminär och inte bindande. Detta förutsätter att varan finns i lagret. Leveranser till företag skickas med Postnord Parcel direkt till ditt företag och till privatpersoner skickas varorna med Postnord MyPack Collect och hämtas ut på närmaste ombud. Din leverans finns kvar hos ombudet i 14 dagar. Ej uthämtade paket returneras till oss och kunden debiteras hela fraktkostnaden.

Vi på AutoCharge står för hela ansvaret ända tills kunden har produkten levererad till sig.

Ångerrätt

Ångerrätten

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det tydligt framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara eller en vara som fått en personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat informationen. Ångerrätten gäller inte på tjänst eller vara om installation har påbörjats. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte bruka den, men givetvis varsamt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund om att du är oaktsam förlorar du ångerrätten.

Återbetalning

Återbetalning

Om du utnyttjat din ångerrätt ska vi betala tillbaka vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag vi tog emot varan.

Policy

Privat policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med detta godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information vi har registrerat om dig. Om den är ofullständig, felaktig eller irrelevant kan du skriftligen begära att informationen ska rättas till eller tas bort.

Retur

Retur

Returer sker på kundens bekostnad om inte varan är defekt eller vi har packat fel. Alla returer ska skickas med Postnord. Inte med postförskott eller brev.

TOP