BRF

Bostadsrättsförening

Funderar er bostadsrättsförening på att investera i laddstationer till er parkering eller garage?
Med vår helhetslösning specifikt anpassad för bostadsrättsföreningar behöver steget för att erbjuda laddning för sina medlemmar varken bli krångligt eller dyrt. Att intresset för föreningen och i slutändan även värdet på lägenheterna ökar är en av många positiva effekter som investeringen medför.

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationerna och hjälper er genom hela processen, från första tanken till driftsatta laddstationer med service och utbildning.

Ofta krävs det att laddstationerna sitter på plats innan boende i en bostadsrättsförening vågar ta steget till att köpa en el- eller hybridbil. Därav kan installation av laddstationer vara en bra investering för en förening även fast att behovet inte finns just idag.

 

Vår Helhetslösning:

Laddstationer
Som oberoende leverantör av EU-godkända laddstationer kan vi rekommendera laddstationer efter era specifika behov.

Smarta tekniska system
Ett lastbalanseringssystem kan i vissa anläggningar behöva implementeras när risk för överbelastning i lokala elnätet finns. Laddstationerna ställer då automatiskt ner sin laddström och jämnar ut lasterna för att undvika en eventuell överbelastning i elnätet. Även tagg-system (RFID) kan implementeras för aktivering av laddning, detta för att undvika obehöriga från användning.

Installation & Driftsättning
Med certifierade partner-installatörer över hela landet kan vi garantera en trygg och säker installation av er anläggning. I våra installationer bygger vi även långsiktigt för att möjliggöra en enkel och kostnadseffektiv utbyggnad av fler laddplatser när behovet ökar.

Debiteringsunderlag
Vi kan månadsvis tillhandahålla automatiska rapporter med ladd-historik för varje användare. Detta kan smidigt implementeras i föreningens ekonomiska system där kostnad för laddningen läggs direkt på hyresavin för varje användare. Systemet är kompatibelt med Riksbyggens, HSB:s och många andras faktureringstjänster.

Utbildning & service
Vid driftsättningen av anläggningen håller vi alltid en enklare utbildning för användarna. Avtal om löpande övervakning, teknisk support och service av er anläggning kan med fördel tecknas.

Kontakta oss så hjälper vi er!

TOP