BRF

Bostadsrättsförening

Funderar er bostadsrättsförening på att investera i laddstationer till er parkering eller garage? Vi på AutoCharge levererar helhetslösningar specifikt anpassade för bostadsrättsföreningar.

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationerna och hjälper er genom hela processen, från första tanken till driftsatta laddstationer med service och utbildning.

Ofta krävs det att laddstationerna sitter på plats innan boende i en bostadsrättsförening vågar ta steget till att köpa en el- eller hybridbil. Därav kan installation av laddstationer vara en bra investering för en förening även fast att behovet inte finns just idag.

 

Vår Helhetslösning:

Laddstationer
Som oberoende leverantör av EU-godkända laddstationer kan vi rekommendera laddstationer utefter era specifika behov.

Installation & driftsättning
Med certifierade partner-installatörer över hela landet kan vi garantera en trygg och säker installation & driftsättning av era laddstationer.

Bidrags-ansökan
Via Klimatklivet kan ni som BRF eller företag få 50% av den totala kostnaden i bidrag från staten. Vi hjälper er självklart med ansökan.

Utbildning & service
Vid överlämning av anläggningen håller vi alltid en enklare utbildning för användaren. Vi kan även ta hand om övervakning och service av er anläggning.

 

Klimatklivet:
Naturvårdsverket erbjuder bidrag för etablering av laddstationer. En fantastisk möjlighet för bostadsrättsföreningar, företag, samfälligheter och fastighetsägare.

Kortfattat om vad som krävs:

  • Upp till 50% av investeringen kan fås i bidrag.
  • Max 20 000 kr per laddplats.
  • Alla utom privatpersoner kan söka.
  • Elmätning och Typ 2 Mode 3 är krav.

 

Kontakta oss så hjälper vi er!

TOP