Företag

Företag

Smart elbilsladdning för företag

Vill ert företag erbjuda elbilsladdning för era anställda och kunder? Vi hjälper er med nyckelfärdiga laddlösningar som är både smarta och tillförlitliga. Vi tar hand om hela projektet åt er, från första tanken till driftsatta laddstationer med service och utbildning, självklart i löpande samråd med er.

Vårt erbjudande:

Enkelhet

Med vår nyckelfärdiga lösning för företag hjälper vi er genom hela ert ladd-projekt från start till mål. Efter driftsatt anläggning erbjuder vi även löpande service och support, allt för en så problemfri elbilsladdning som möjligt.

Smidig administration

Via vår uppkopplade molntjänsten kan man på ett smidigt och enkelt sätt administrera varje användare, plocka ut statistik med laddata över tid, energimängd, etc. Med RFID-taggar kan man enkelt styra vem som får ladda och på vilken laddstation.

Framtidssäkrad

Med svensktillverkade laddstationer tillverkade enligt EU-standard vet ni att era laddstationer är säkrade för framtiden och framtida bilmodeller.

Långsiktigt tänkande

Tillsammans med er jobbar vi alltid fram en skalbar lösning som är planerad för eventuell utbyggnad när antalet elbilar ökar i företaget.

Kontakta oss så hjälper vi er!

TOP