fbpx

AutoCharge påbörjar samarbete med EasyPark!

En av grundpelarna i AutoCharges verksamhet har alltid varit att det ska vara så enkelt som möjligt för kunderna att upprätta laddstationer. I och med samarbetet med EasyPark stärks den filosofin ytterligare och med tjänsten kan vi nu erbjuda marknadens modernaste laddstationer tillsammans med Sveriges populäraste parkeringsapp – En oslagbar kombo!

Alla som någon gång kört bil har förmodligen sprungit på EasyParks app i samband med att bilen ska parkeras. Med den användarvänliga och snabba tjänsten betalar du för din parkering på bara några sekunder och det gör det enkelt att förstå varför de idag har över 7 000 000 användare i 17 länder runt om i världen.

Samarbetet mellan AutoCharge och EasyPark kommer förenkla ägandet av elbilar över hela landet. I appen kan man enkelt se vad elbilsladdningen kostar och starta laddstationen snabbt och enkelt på samma sätt som man idag betalar för sin parkering.

Vill ni veta mer om våra lösningar för företag och offentliga parkeringar?

Tveka inte att höra av er till oss så berättar de gärna mer om våra tjänster och lösningar.

Letar du efter ett grönt alternativ?

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!

Autocharge blir Opigo!

Den första januari i år gick AutoCharge Sverige AB och Opigo AB samman. Sammanslagningen innebär att två snabbt växande företag inom elbilsladdning nu tillsammans får en ännu starkare position på marknaden. Hela AutoCharges organisation, avtal, garantier och affärsförslag/offerter har tagits över av Opigo AB.

Har ni några frågor kring sammanslagningen eller elbilsladdning går det bra att ta kontakt med er tidigare kontakt på AutoCharge (numera på Opigo), alternativt klicka på knappen nedan för att läsa mer på Opigos hemsida.