fbpx

AutoCharge expanderar!

Från och med september hittar ni vår nya stjärna Emil Hallenfors Edelönn i rollen som teknisk projektledare och kommer sitta på vårt kontor i Norrköping. Emil kommer senast från OneCo AB där han främst arbetade med projektplanering av laddstationer i Stockholm & Norrland.

Emil kommer vara den gyllene länken mellan oss, våra underleverantörer och installatörer och med hans branscherfarenhet kommer vi skärpa kvalitén i våra projekt ytterligare.

Hur kommer det sig att du tar anställning hos AutoCharge?
Jag brinner för personlig service, kvalité och en strävan efter att hela tiden utveckla arbetssätt och hitta nya lösningar. Jag vill jobba med en produkt som jag tror på och som bidrar till en bättre framtid. Autocharge erbjuder just det.

Hur spenderar du helst en ledig sommardag?
Den får gärna börja med en tidig morgon vid en sjö. Ett fiskespö i handen och en kaffe i morgonsolen. Sedan tillsammans med min familj med sol, bad och massa god mat.

Vi ser fram emot många fina projekt och önskar Emil varmt välkommen till oss på AutoCharge!

Emil tillträder tjänsten som Teknisk projektledare 1 september 2020.

Letar du efter ett grönt alternativ?

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!

Autocharge blir Opigo!

Den första januari i år gick AutoCharge Sverige AB och Opigo AB samman. Sammanslagningen innebär att två snabbt växande företag inom elbilsladdning nu tillsammans får en ännu starkare position på marknaden. Hela AutoCharges organisation, avtal, garantier och affärsförslag/offerter har tagits över av Opigo AB.

Har ni några frågor kring sammanslagningen eller elbilsladdning går det bra att ta kontakt med er tidigare kontakt på AutoCharge (numera på Opigo), alternativt klicka på knappen nedan för att läsa mer på Opigos hemsida.